Bibós díjazottak a kari tanévnyitón

Az ELTE ÁJK Tanévnyitóján számos szakkollégistánk és alumni tagunk részesült kari elismerésben. Szakkollégistáink közül Bazsó Gábor, Schultz Balázs és Tóth Franciska Pro Iurisprudentia Practica Emlékérmet vehette át, míg László Tamás a Bihari Mihály Alapítvány ösztöndíját nyerte el.

A Pro Iurisprudentia Practica Emlékéremmel a Kar vezetése hazai vagy nemzetközi perbeszéd- és jogesetmegoldó versenyen kimagasló eredményt elérő hallgatók teljesítményét ismeri el. Bazsó Gábor egyéni és csapat kategóriában is elnyerte a díjat, mivel a 2018. évi Philip C. Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen győztes egyetemi csapat tagja volt, illetve a döntő legjobb szónokának járó díjat is elnyerte. Tóth Franciska és Schultz Balázs a Telders Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen győztes egyetemi csapat tagjaiként részesültek az elismerésében, a versenyen Franciska a legjobb szónok díját is elnyerte.

A Bihari Mihály Alapítvány ösztöndíját a kiemelkedő tanulmányi eredményű, szociálisan rászoruló politológus hallgatók számára ítélik meg. Teljesítménye elismeréseként idén László Tamás szakkollégistánknak ítélte oda az ösztöndíjat az Alapítvány Kuratóriuma.

Oktatóink, alumni tagjaink is elismerésben részesültek.

Menyhárd Attila alumnuszunk, karunk leköszönő dékánja, Civilisztikai Műhelyünk egyik vezetője ELTE Emlékérmet vehetett át.

Korábbi igazgatónk, dr. Stumpf István alkotmánybíró tevékenységét egyetemi magántanári címmel ismerték el.

Franczel Richárd, helyettes államtitkár, közösségi Harkály-díjunk tavalyi díjazottja, és évek óta szakkollégiumunk oktatója Pro Facultate Emlékéremben részesült.

A Pro Iurisprudentia Practica Emlékérem felkészítő oktató kategóriában dr. Sulyok Katalin alumnánk, karunk adjunktusa is részült az elismerésben mint a Jessup csapat egyik felkészítő oktatója.

A díjazottaknak ezúton is szívből gratulálunk!